Omladinski pogon

     Završena su natjecanja u županijskim ligama za mlađe kategorije.

U kategoriji juniora(U-18),s četiri pobjede i jednim porazom dijelimo prvo mjesto sa NK Neretva,a Dominik Krmek je trenutno vodeći strijelac lige sa 6 postignutih golova.Mlađi kadeti(U-15) su zaključili jesenski dio na četvrtom mjestu sa tri boda zaostatka za vodećima,a to je vrlo dobar rezulat s obzirom na pomlađenu ekipu..

Mlađi pioniri(U-12)su također vrlo dobri i dijele drugo mjesto sa NA Konavle,a vodeći strijelac u skupini Dbk-Župa Konavle je Božo Gustin sa 13 golova.

U kategoriji početnika(U-10)nastupamo sa dvije ekipe i iza njh je također vrlo dobra polusezona,stariji su trenutno treći a mlađi četvrti na prvenstvenoj ljestvici,zaostaju za vodećim 2 odnosno 3 boda.

U kategoriji predpočetnika(U-8)nastupamo također sa dvije ekipe,naša starija ekipa je trenutno druga a mlađi su sedmi na prvenstvenoj ljestvici.

U ligi dječaka(U-7) zasad smo odigrali dvije utakmice,jedna pobjeda jedna nerješeno i u vrhu smo ljestvice.

Nastavak prvenstva se očekuje početkom ožujka 2018,a prije toga tri naše kategorije sredinom prosinca putuju na vrlo jaki međunarodni turnir u Zagreb a u organizaciji NK Župa dubrovačka ,14.01.2018.počinje već tradicionalna „Zimska liga“ koja će se igrati u dvorani na mljekari-ukupno sedam nedjelja a finalni dan je planiran 25.02.2018.

NAŠI SPONZORI:

 

 

PEKARA LASIĆ SOLINE

GRADIMAT D.O.O.

SPEKTAR D.O.O.

ZAJEDNIČKI SOBOSLIKARSKI OBRT

 

TAXI UDRUŽENJE KONAVLE

LUKA DUBROVNIK d.d.

 

MAS DUBROVNIK